Verhuur Costa Blanca

Ik ben begonnen in september 2007 met het opstarten van een s.l (b.v) in Spanje aan de Costa Blanca. Een bedrijf gespecialiseerd in het schoonmaken van 2de huizen, appartementen en bedrijven in de regio Costa Blanca.

Nu 15 jaar later heeft mijn bedrijf een totaal nieuw jasje gekregen en doe ik sleutelbeheer, schoonmaak, onderhoud en transfers allemaal zelf.

Ik wil graag voor iedereen die op vakantie is aan de Costa Blanca, hun vakantiewoning zo mooi, netjes en schoon mogelijk maken. Om ontspannen en verzorgd vakantie te vieren en vooral voor degene die hier een 2de huis bezitten te on-zorgen.

Neem contact op met Sylvia van der Sluis, voor uw allermooiste en meest fantastische vakantiehuis in de Costa Blanca regio!!

Wilt U Uw vakantiewoning verhuren en het gehele proses van verhuur, schoonmaken, onderhouden en gasten verwelkomen uitbesteden aan ons? Neem dan contact met ons op via het contact formulier

Verhuur Costa Blanca
Verhuur Costa Blanca

Verhuur Costa Blanca

Omgeving Benidorm

Benidorm – La Nucia – Finestrat – Playa Albir – La Villajoyosa – Altea – El Campello – Mascarat – Calpe – Xalo – Parcent – Alcalalli

Aan de Costa Blanca, ligt de geweldig bruisende stad Benidorm, met werkelijk voor iedere leeftijd en periode van het jaar vertier.

Van overwinteren, strand, berg, zon, zee en stap vakantie, is dit de uitgelezen kans om te genieten van luxe, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk op deze pagina wat er allemaal te doen is in de omgeving en laat u verrassen door een vakantie te boeken in de omgeving Benidorm.

Voor het beste en meest luxe vakantiehuis, neemt u contact op met Sylvia van der Sluis.

(Verhuur Costa Blanca in samenwerking met @Leisure, Belvilla, CasaMundo,)

Wilt U ook graag Uw vakantiewoning aan de Costa Blanca verhuren? Of bent U opzoek naar een vakantiewoning voor Uw volgende vakantie aan de Spaanse Costa Blanca neem dan contact met op via ons contact formulier en vraag naar de mogelijkheden en aanbevelingen.