Referenties

Casa Verel – Calpe

In 2021 zijn wij gestart met de verhuur van onze villa in Calpe en via referenties zijn we bij Sylvia terecht gekomen voor de schoonmaak en  het sleutelbeheer. Wij ontvangen louter positieve reacties van onze huurders over het ontvangst en de schoonmaak. Omdat we zelf in Nederland wonen is het fijn om met iemand als Sylvia zaken te doen want naast de schoonmaak en het sleutelbeheer is ze altijd behulpzaam bij problemen en afspraken worden altijd nagekomen. Ze is goed bereikbaar en reageert snel en ze is altijd bereidt dat stapje extra te doen.

Kortom: we zijn zeer tevreden en hopen nog lang met haar te kunnen samenwerken!

Peter en Marja van Elsen

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/spanje/costa-blanca/calpe/casa-verel-31426/

Sylvia heeft een Topbedrijf met een SuperTeam

Wij hebben zelf bijna 12 jaar in Spanje gewoond en in die tijd heb ik Carola voor Sylvia gewerkt. Het was kort maar toen was het al duidelijk dat Sylvia alles keurig en goed georganiseerd had. In 2018 besloten wij terug te gaan naar Nederland en ons huis in de verhuur te doen. Vorig jaar hebben wij Sylvia gevraagd om als sleutelbeheerder en schoonmaak ons huis onder haar hoede te nemen. Tot de dag van vandaag absoluut geen spijt gehad. Na al die jaren is het nog steeds goed georganiseerd en voor Sylvia is niets te veel.
Ze heeft een topteam en in alle reviews van onze gasten is het alleen maar lof. Alle problemen worden snel en vakkundig opgelost.
We hopen nog jaren van haar service gebruiken te kunnen maken.

Heel veel groetjes

Ted en Carola Simons
Villa Holliday
La Nucia

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/spanje/costa-blanca/la-nucia/villa-holiday-26645/

Ted en Carola Simons

It is not always easy living in Norway and have an apartment in Spain.

But I am so lucky that I come in contact with Sylvia. She doesn’t only arrange for cleaning the apartment, but if it is any problem or something that needs to be fixed, she is on it at once.

I highly recommend Sylvia/SiLimpio, her positive energy and attitude makes my life easier!

1-6-2021

 

Torbjørn Aasen

Super service nooit is iets teveel soms komt het voor dat we te laat doorgeven dat we er aan komen , maar Silvia weet er altijd een mouw aan te passen , naast schoonmaken en het huis gereed maken en de ijskast vullen is het voor Silvia ook niet teveel gevraagd om de auto naar de garage te brengen voor een beurt of APK of nieuwe banden en dat allemaal met een glimlach , de knie voor de goede service Sylvia ??????

Fam. Van Soelen
26/05/2021

Ik weet niet wat we zonder Sylvia en haar team zouden moeten!!! Ze houd alles in de gaten ook als we niet in spanje zijn en gaan we wel dan is alles heerlijk schoon ! Heerlijk binnen komen in ons huis , Sylvia maakt nu al een paar jaar ons huis schoon en evt mankementen verhelpen door haar team ! Wij kunnen het iedereen aanbevelen !! Groetjes uit Nederland

Hans en angeniek
14/05/2021

Sinds een paar jaar maken Sylvia en haar team ons huis vakantiehuis schoon , niets is haar teveel !! Alles wat je vraagt gaat Sylvia regelen ook houd ze ons huis in de gaten als wij niet in spanje zijner stuurt ons dan foto’s ….super!!!! Het is gewoon relaxed om met Sylvia te werken wij zouden wilden dat we dit eerder hadden ontdekt ! Wij kunnen een ieder Silimpio aanbevelen!!!

Fam vd Boor
14/05/2021

Lieve Sylvia,

Want zo mag ik je toch wel noemen?

Vijf jaar geleden was ik je eerste klant en ik kan mij nog herinneren dat ik ook de eerste factuur kreeg en als eerste betaling op jouw rekening ben binnengekomen.

Nu vijf jaar later kan ik niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de wijze waarop jij steeds zorg gedragen hebt voor mijn woning.

Niet alleen het schoonmaken wordt altijd puik gedaan, niet alleen als ik er zelf niet ben, maar ook als huurders in mijn huis zitten.

Kleine en soms grote reparaties worden zeer correct uitgevoerd.

Altijd vooraf gegaan door een begroting die nimmer overschreden is en soms zelfs lager uitvalt.

Als ik ergens mee zit, weet jij wel raad en wordt alles opgelost.

Kortom ik ben blij dat ik je heb leren kennen en hoop nog lang van je diensten gebruik te mogen maken.

Madelon Lemarchand. Calle Orquideas 13, 03530 La Nucia Tel 96.687.5901


Beoordeling

Silimpio, maakt waar wat u beloofd!

Silvia en haar hard werkende ploeg maken sinds een half jaar onze vakantie
huizen in Altea en La Nucia schoon en gereed voor de ontvangst van de gasten.
Ondanks de strakke planning op wisseldagen, vieze huizen en de hitte lukt het
Silvia en haar dames elke keer weer de huizen op tijd en super schoon te
krijgen.
Bovendien zijn de dames ook gezellig, leuk, erg precies, punctueel en kijken ze
net even verder dan alleen het schoonmaken. Geconstateerde defecten of
probleempjes worden meteen gemeld.
Wij verhuren al vele jaren luxe vakantie villa’s en wij hebben zeer hoge
standaard en kwaliteitseisen. Silimpio is volledig instaat, tegen een goede
prijs/kwaliteit verhouding, aan onze hoge eisen en voorwaarden te voldoen.

Francisca en Gert Looijenstein

Altea la Vella, juli 2017


Reference for Sylvia van der Sluis/SiLimpio

Over the past two years we have made extensive use of Sylvia's cleaning and airport transfer services, and, in addition she managed the complete renovation of our house, from start to finish. In all our dealings,  we have found Sylvia to be 100% committed to customer service - nothing is too much trouble for her, and she is totally trustworthy and reliable.  She has a positive, 'can do' attitude, and is a real pleasure to deal with.  We highly recommend Sylvia, and  SiLimpio.

Jenny Wensing

Somerset West,

South Africa

Email: jenny@wensing.co.za

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Geplaatst op de tijdlijn van SiLimpio:

Ludo Voeten:

Beste FB vrienden, wij zijn al jaren heel erg tevreden over de betrokkenheid, het onderhoud van ons huis in Altea, iedere keer als wij thuis komen, blinkt alles als een spiegel. Wij zijn tot op de dag van vandaag erg tevreden over de service.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toen Sylvia mij een bericht stuurde dat ze Silimpio had opgericht als all service bureau dacht ik bij mezelf: goh, jij durft.

In Spanje, waar de hele economie op zijn gat ligt.

Ze zal misschien wel wat referenties kunnen gebruiken. Maar is dit wel zo?

Ze werkte natuurlijk al een flinke tijd in Spanje met het verlenen van alle mogelijke diensten. En, mijn vrouw en ik, maakten daar dan ook dapper gebruik van.

Je kon haar op elk tijdstip van de dag bellen, als Sylvia  je kon helpen deed ze het ogenblikkelijk. Voor ons was ze eigenlijk een enorme hulp en vraagbaak. En daar zit nu het gevaar voor een referentie.

Als ik dat, uiteraard ook namens mijn vrouw doe, bestaat natuurlijk het (grote) gevaar dat naast de andere goeie referenties die er al op haar website staan, de onze ook bij gaat dragen aan nog meer tevreden klanten.

Hierdoor wordt het voor ons wat nadeliger omdat Sylvia het dan misschien zo druk krijgt dat ze minder tijd voor ons heeft.

Maar nee, wij kennen Sylvia nu zo'n 4 jaar en weten inmiddels wel dat ze altijd haar klanten voor 100 % zal helpen,Stipt, betrouwbaar en meer dan goed.

Kortom, mijn vrouw en ik kunnen Sylvia alleen maar aanbevelen zonder bang te zijn dat er minder aandacht aan ons gegeven zal worden.

Sylvia heeft gewoon voor iedereen aandacht.

Syl, veel succes met je nieuwe onderneming namens Ans en Ton Strengman.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Sylvia ,

Mijn eerste kennismaking met jou was tijdens mijn zomervakantie in 2008 bij mijn moeder thuis in Spanje. Mijn moeder zat in Nederland op dat moment en Sylvia kon ik altijd inschakelen als het nodig was. Het is fijn als er iemand is die je met van alles en nog wat kan helpen als het nodig is. Mijn moeder heeft dan ook altijd met veel respect over je gesproken. Je hebt haar de laatste tijd van haar leven fantastisch geholpen, naar en van het vliegveld, altijd klaar staan om als taxi te fungeren, boodschappen doen, langsgaan in het ziekenhuis, een gewillig oor bij probleempjes etc.

Het ging soms wel ver, maar jullie waren er altijd. Sylvia, je was als een dochter voor haar!

Het was voor de kinderen van mijn moeder héél fijn om te weten dat er altijd een aanspreekpunt in Spanje was als er iets op zou doen.

Dit bleek ook maar weer eens toen mijn moeder dit jaar overleed en Sylvia haar thuis vond. Je regelde de dokter en ik kreeg van jou en hem héél snel een telefoontje. Daarna was één telefoontje voldoende en je stond op het vliegveld om mij op te halen en naar mijn moeders huis te brengen. Je steun heeft veel voor mij betekend.

Hierna ben ik nog vaak naar Spanje gekomen om zaken te regelen, en altijd stond je op het vliegveld om mij af te halen (een warmer welkom kun je je niet wensen!)

Is er een probleem, ik laat het je weten en je komt met een oplossing.

Toezicht houden op de woning, een loodgieter nodig(wordt geregeld), bemiddeling met de tuinman en zwembadonderhoud(wordt voor gezorgd).

Ik zou iedereen jouw bedrijf aanraden. Je bent een mens met een warm hart voor de medemens en werkt keihard tegen een redelijke prijs.

Succes met je bedrijf!!!

A Withagen.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat ben ik toch ontzettend blij dat ik Sylvia v.d. Sluis 3 jaar geleden heb ontmoet.

Wat een warm/behulpzaam/aardige vrouw, die mij heel veel zorg uit handen neemt.

In die 3 jaar heeft ze het beheer/schoonmaak/controles/regelen uitvoeren werkzaamheden/

ontvangen gasten fantastisch gedaan. Ook de gasten zijn uitermate tevreden over schoonmaak/ontvangst.

Ze is tevens voor huurders het aanspreekpunt bij calamiteiten, waar zowel de gasten als ikzelf zeer tevreden over ben.

Alles wordt direct geregeld, weet de juiste mensen in te schakelen, spreekt de Spaanse taal goed, is uiterst vriendelijk

en gelukkig ook dwingend.

Ze is voor mij een enorm rustpunt. Ze weet altijd perfect wat haar te doen staat en heeft "haar mannen" goed in de greep en wat ook

belangrijk is : de kosten zijn zeer transparant. Ik kom nooit voor verrassingen te staan.

Ik hoop nog lang met Sylvia te kunnen samenwerken, want op deze manier gaan we samen voor het beste.

zij met haar werk en ik met de perfecte inrichting/uitrusting.

We houden elkaar alert.

Hanka Dolk , Finestrat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toen wij in 2009 een vakantiewoning in Spanje kochten hebben wij naar aanleiding van referenties contact gezocht met Sylvia van Servicasa, SiLimpio.

Tot op heden nemen zij alle zorgen omtrent onze woning op zich. Wij maken ten volle tevredenheid gebruik van hun diensten als schoonmaak, de was, onderhoud jacuzzi, aanleg terras, sleutelbeheer, boodschappen en allerlei klussen. Met grote flexibiliteit zetten ze zich in om ons en onze gasten een onbezorgde vakantie te geven. "het is heerlijk als de boodschappen al gedaan zijn en de jacuzzi warm als we aankomen".

Maar ook na blikseminslag in ons huis regelden ze alles voor het herstel. Een ziek kind?, ze rijd naar de apotheek en zorgt voor een huisarts. En na een inbraak kwam Ronald meteen extra sloten zetten zodat we ons de nacht erna weer veilig in ons bed voelde.

Dus van alle markten thuis!

Familie Vorstenbosch, Noord Brabant

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Sylvia.

Erg fijn om een persoon te hebben die je kan vertrouwen en op kan bouwen wanneer jezelf in Nederland verblijft.

Nooit is ze te beroerd om iets extra's te doen.

Afspraken komt ze altijd na en alles ziet er altijd keurig uit als ze weer is langs geweest.

Hopende nog veel van je diensten gebruik te mogen maken.

G.Zeelig, Finestrat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sylvia v. d. Sluis.

Sinds we in Spanje wonen, is Sylvia degene die zorgt dat bij aankomst ons huis schoon is,

dat de bedden weer fris en opgemaakt zijn en die controleert  bij onze afwezigheid of alles in orde is.

Ze is een correcte en betrouwbare partner gebleken.

J. Joosten

Finestrat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utrecht, 11 juni 2012

Ik wil een ieder laten weten dat ik heel blij ben met de diensten van Sylvia.

Ik maak al geruime tijd gebruik van haar diensten en ben dan ook zeer tevreden.

Behalve het schoonmaken van het huis kan ze alles regelen wat nodig is en worden de juiste mensen ingeschakeld.

Ze heeft voor alle problemen die men tegen kan komen wel een oplossing.

Sylvia is bijna altijd via haar mobiel of email bereikbaar en de communicatie verloopt dus uitstekend.

Mede door haar betrouwbaarheid kan ik haar van harte aanbevelen.

Lenie de Greef, La Nucia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij kennen Sylvia vanaf het begin dat hun een bedrijf zijn begonnen, ze maakt ons huis schoon en ook de verhuur in de zomermaanden regelt zij, niets dan lof over haar werkzaamheden, wij zijn zeer tevreden met haar,

ze gaat nu alleen verder onder de naam SiLimpio,  wij maken graag gebruik van haar diensten, het is vertrouwd en dat is heel belangrijk, dus wij wensen Sylvia heel veel succes toe.

Jaap en Henny Visser, La Nucia

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Calpe 05-02-2015

Wij werken sinds enkele jaren met SiLimpio (Sylvia van der Sluis).

Zij ontvangt onze gasten, checkt de villa na vertrek en maakt deze weer schoon voor de volgende gasten. Over haar diensten zijn wij zeer tevreden. Zij levert kwaliteit. Niet alleen ervaren wij zelf steeds hoe schoon de villa is als wij weer in Spanje zijn, ook in het gastenboek lezen wij hoe schoon de gasten de villa ervaren en hoe gastvrij ze ontvangen zijn.

In een enkel geval is Sylvia ook in een noodgeval bijgesprongen waar wij op grote afstand zelf niets konden doen. Dit toont aan dat SiLimpio niet alleen een professionele partij is voor gastenontvangst en schoonmaak maar ook met grote betrokkenheid écht zorgt voor je huis in Spanje.

Anja en Jos van Hulst, Calpe

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt U ook een aanbeveling over ons schrijven? Dat kan via dit formulier

+34672226100